El Surtidor, nosaltres!

Només fems servir els ingredients d’alta qualitat
La nostra carta parla per si sola!

Al Frankfurt El Surtidor treballem amb les primeres marques i els millors proveïdors del mercat. La nostra aposta per la qualitat es la que ens ha fet arribar a assolir fites com ser el Frankfurt que més Frankfurts ven a Catalunya segons LEO BOECK

La nostra història

20 de setembre. Frankfurt el Surtidor aterra a Vilanova i la Geltrú! Inauguració del nostre primer local.

Un simple Frankfurt pot ser sinònim de qualitat?
És possible aconseguir una experiència única degustant un simple entrepà?
Perquè el menjar ràpid sempre s’associa a uns estàndards baixos de qualitat?
La qualitat del producte sempre ha d’anar vinculada a un preu elevat?
I el que encara sembla més difícil, perquè no es pot aconseguir tot? Puc gaudir d’una experiència inoblidable, menjant un Frankfurt i que alhora sigui un producte de qualitat, de proximitat i pagar només el preu just??
Doncs, fruit de totes aquestes preguntes i com a resposta de totes elles va sorgir el concepte EL SURTIDOR.
L’any 2009 va agafar forma la solució a tots aquells que alguna vegada s’havia qüestionat algun dels dubtes anteriors.
A Vilanova i la Geltrú, en un entorn envejable, a la Plaça Charlie Rivel, va néixer el nostre primer local, el centre neuràlgic de la marca, el mirall i el punt de referència per al futur que estava per arribar.
L’objectiu sempre ha estat la satisfacció del client, aconseguir que aquells que ens visiten es nodreixin de l’EXPERIÈNCIA EL SURTIDOR, que la visquin, la comparteixin, ens ajudin a fer-la millor i més complerta.

30 de juliol. L’experiència El Surtidor amplia fronteres! I volem que pugui arribar a molta més gent. Inaugurem el nostre local El Surtidor a Tarragona, al cor de Tarragona! Plaça de la Font, 21.

Fruit d’aquesta satisfacció, l’any 2016, ampliem la nostra proposta i ens embarquem en un nou viatge que té com a destí la capital del Camp de Tarragona i escollim la millor de les ubicacions, el cor de Tarraco Romana.
La nova experiència s’ofereix a l’antic Circ Romà de Tarragona, a l’actual Plaça de la Font i persegueix els mateixos objectius que el primer dia del Setembre del 2009, de la nostra creació: client, qualitat, servei, agilitat, local acollidor i un preu apropiat.

18 de maig de 2018. Ens fem grans! Gràcies a tots vosaltres hem crescut! I no hi ha res millor que celebrar-ho amb vosaltres! Ampliació i redisseny del nostre local de Vilanova i la Geltrú! Per gaudir de l’experiència El Surtidor d’una forma més àmplia, cómode i àgil!

Amb treball, constància, disciplina i molt d’esforç EL SURTIDOR es fa més gran a Vilanova i la Geltrú al 2018 i el local duplica el seu aforament per donar resposta a l’elevada demanda que estem gestionant i per seguir donant valor a aquesta experiència tant especial i única, l’ EXPERIÈNCIA EL SURTIDOR.

Abril del 2020. Nous reptes, noves il.lusions! A dia d’avui ens continuem fent més preguntes com les que van originar la marca.
I no ens agrada que quedin sense resposta.
Seguirem….

El nostre objectiu es oferir al 100% l’experiència Surtidor. Ambient, servei i productes de gran qualitat.